Descopera ECOPELLET STAR Centrala de Peleti Mareli 24kW pentru Eficienta

Descoperă ECOPELLET STAR – Centrala de Peleți Mareli 24kW pentru Eficiență Maximă 🌿

Îți dorești o sursă de încălzire eficientă și prietenoasă cu mediul înconjurător? ECOPELLET STAR, centrala de peleți cu puterea de 24kW, este răspunsul pentru un cămin confortabil și eco-friendly! 🔥

Centrala noastră este proiectată să ofere încălzire optimă pentru spații de până la 500 m³, asigurând confort în casele tale mari sau spațiile comerciale. Cu dimensiuni compacte de 1358/1132/1133 mm, se integrează perfect în orice spațiu.

Cu un randament impresionant între 99% și 105%, ECOPELLET STAR asigură o eficiență energetică maximă, traducându-se în economii semnificative la facturile de încălzire și într-un impact redus asupra mediului înconjurător.

Alegeți între peleți cu dimensiuni între Φ6 și Φ8, oferindu-ți flexibilitate în alegerea materialelor pentru încălzirea eficientă a locuinței. Detalii și opțiuni de comandă disponibile pe homefort.ro/centrala-peleti-mareli-24kw-ecopellet-star-in-condensatie-105/.

Vă propunem o gamă diversă de soluții pentru climatizare sustenabilă în magazinul nostru online. De la centrale termice pe bază de biomasa și pompe de căldură, până la sisteme de climatizare și surse de energie regenerabilă cum ar fi panouri solare și fotovoltaice.

Pentru informații suplimentare sau întrebări, ne puteți contacta la:

📍 Adresa: Șoseaua Mihai Bravu Nr. 564, București 📞 Vânzări: +4 0735 240 276 📧 Tehnic: +4 0735 240 277

Transformă-ți locuința într-un spațiu eco-friendly cu ECOPELLET STAR! Alege eficiența, economiile și grijă pentru mediul înconjurător! 🏡🌱💚

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza !

Noutăți și promoții din magazinele online. Descoperă cele mai bune oferte! Profită acum de reduceri și promoții!

Vezi Ofertele