Pompa de caldura monobloc -PellasX PX Premium Air 23kW - monofazata
Pompa de caldura monobloc -PellasX PX Premium Air 23kW - monofazata

Pompa de caldura monobloc -PellasX PX Premium Air 23kW – monofazata

Pompa de caldura monobloc -PellasX PX Premium Air 23kW

PX PREMIUM AIR sunt pompe de caldura inverter AER/APA pentru incalzirea, racirea si prepararea apei calde menajere: 8,20; 12,5; 23 kW (A7/W35). Dispozitivele sunt echipate cu soluții tehnice moderne care conduc la o eficiență ridicată și costuri de operare reduse. Pompele folosesc un compresor PANASONIC de ultimă generație cu invertor și supapă de expansiune suplimentară în tehnologie EVI, care asigură modularea puterii în intervalul 30-100% și un aspect modernizat cu dublă izolare suplimentară.

Datorită tehnologiei EVI, seria de pompe PX PREMIUM AIR este ideală atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele modernizate, oferind parametri de performanță excelenți în toate condițiile. Gama largă de funcționare la temperaturi exterioare permite utilizarea acestei serii de pompe ca dispozitive de funcționare în regim monovalent.

Deosebit de remarcabilă este posibilitatea de funcționare temporară a pompei de căldură cu o temperatură de tur crescută de până la 60 ° C.
Sistemul inteligent de dezghețare permite selectarea lină a parametrilor de reducere a gheții în funcție de temperatura exterioară actuală, datorită căreia pompa de căldură atinge o eficiență și mai mare.

 

Seria de pompe PX PREMIUM AIR este lider mondial în eficiență în clasa lor. Avantajul seriei de pompe PX PREMIUM AIR este funcționarea extrem de silențioasă. Pompele au un design monobloc, ceea ce înseamnă că nu necesită operațiuni complexe de instalare, service și întreținere, iar scopul lor pentru instalare externă înseamnă că investitorul nu trebuie să aloce spațiu suplimentar pentru pompa de căldură din clădire.

Carcasa, realizată din materiale rezistente la intemperii, permite mulți ani de funcționare în zona noastră climatică. Ca izolație exterioară suplimentară. Panoul frontal este realizat din plastic polimer pentru o protecție suplimentară împotriva influențelor atmosferice externe.

schema pompa de caldura

Avantaje PX PREMIUM AIR:

– Economie de spațiu în clădire datorită construcției monobloc pentru instalare exterioară.
– Instalare ușoară și cerințe minime.
– Ușurință în service datorită construcției și designului produsului.
– Funcționalitatea permite dispozitivului să fie utilizat în modurile de încălzire, răcire și apă caldă.
– O supapă de expansiune electronică care asigură o funcționare fără probleme la temperaturi scăzute, cu un COP ridicat și, prin urmare, cu costuri reduse de energie electrică.
– Temperatură ridicată de alimentare de până la 60 ° C datorită utilizării tehnologiei suplimentare EVI și a noului agent frigorific R32.
– Limită extinsă de funcționare la temperaturi scăzute datorită tehnologiei EVI.
– Cel mai mare factor de conversie SCOP sezonier.
– Agent frigorific de mediu R32.
– Compresor cu plăci cu tehnologie inverter pentru modularea forței, precum și suspensie dublă anti-vibrații pentru compresor.
– Funcționare silențioasă a ventilatorului, care a fost îmbunătățit cu o margine de atac pentru a reduce zgomotul turbolentic.
– Sistem inteligent de dezghetare.
– Sistem de control inteligent, care permite funcționarea în modurile de încălzire, răcire, încălzire și ACM, răcire și ACM.
– Costuri reduse de investiție.
– Controlul unui încălzitor electric extern pentru ACM sau instalație de încălzire.
– Posibilitate de conectare a unui termostat de camera pentru controlul temperaturii aerului.
– Control inteligent cu afișaj color.

Ecran cu control intuitiv:

– Ecran tactil color de 5 inchi
– Setarea temporizatorului săptămânal
– Cronometru cu modul silentios
– Urmărirea curbelor de temperatură

 

Datorită tehnologiei EVI, pompa PX PREMIUM are o gamă largă de temperaturi de funcționare. Pompa poate atinge temperaturi foarte ridicate chiar și în climatele reci. Funcționează fiabil chiar și la o temperatură ambientală de -30 ° C. Toate datorită tehnologiei de injecție cu abur.

Click pentru informatii suplimentare!

Pompa de caldura monobloc -PellasX PX Premium Air 23kW - monofazata

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota !

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza !

Servicii profesionale de optimizare SEO pentru motorul de cautare Google! Lucreaza cu cei mai buni specialisti SEO din Romania

Vezi Oferta